SPW kent probleemloze middag tegen Oldambster Boys

SPWVoor zover de verhoudingen tussen SPW en tegenstander Oldambster Boys voorafgaand aan de onderlinge ontmoeten nog niet duidelijk waren, dan waren ze dat na negentig minuten wel. Nadat de Knoalsters al in de eerste minuut scoorden, stokte de teller van de doelpuntenmachine van Henry Meijerman uiteindelijk bij 8-0.

Muur slechten
Het was Benjamin Eling die al in de eerste minuut vanaf de strafschopstip aan mocht leggen. Doordat de goalie van Oldambster Boys vrij vlot een hoek koos, was het voor de aanvaller een koud kunstje: 1-0. Vervolgens domineerde SPW het duel en breidde het na een kwartier de voorsprong uit. Vervolgens lukte het de blauwhemden niet om de muur die Oldambster Boys optrok te slechten. Tot kort voor rust, toen de 3-0 op het scorebord verscheen.

Achttal
Met deze stand was de wedstrijd gewonnen en kon in de tweede helft aan het doelsaldo gewerkt worden. Dat lukte nadat de vierde treffer snel na rust gemaakt werd. Uiteindelijk maakten de mannen van sportpark ‘Noord’ acht treffers: Benjamin Eling was grootaandeelhouder met drie goals, Rodan Farrell en Nani Antonio namen twee voor hun rekening, Jelmer Valk nam de resterende treffer voor zijn rekening.