FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

12 & 13 november
Met zeventig (!) doelpunten was het een uitermate productief weekend. Voor een groot deel was dat succes te danken aan HOC en SPW. Met respectievelijk 11 en 8 goals deden zij wat ze het hele seizoen al doen: scoren. HOC staat nu al op 38 goals, SPW maakte er zelfs al 46! Verpersoonlijking van deze productie: Richard Wiggers (HOC) en Benjamin Eling (SPW) die beiden een hattrick scoorden.

Klassement
Met zijn hattrick deed Wiggers in het klassement ook goede zaken: hij kwam de top tien binnen. Iemand die dat bijna deed is Arnoud Bentum. De aanvaller van Nieuw Buinen scoorde twee keer en steeg met die vier punten van plaats 37 naar plaats 13. Aan de top van het klassement is er één voorname wijziging. Jeffrey Spelten stond sinds 10 september aan kop, maar moet Edwin Drenth nu voor laten gaan. De goalgetter van Valthermond scoorde één keer tegen Forward en mag zich in ieder geval twee weken ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

De Treffer ’16 legt oud-profvoetballers vast

Op zaterdag 15 september is sportpark 'De Treffer' in Tweede Exloërmond dé plek voor ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

JVV krijgt steun in strijd tegen gemeente

JVV krijgt in de strijd tegen aanstaande bezuinigingen door de gemeente Vlagtwedde steun van ...