Onstwedder Boys onderuit tegen De Fivel

onstwedder_boysOnstwedder Boys heeft de inhaalwedstrijd tegen De Fivel met 3-1 verloren. Door dit resultaat heeft Onstwedder Boys het contact met de bovenste ploegen in de vierde klasse E verloren.

Kopbal
Onstwedder Boys begon goed aan de wedstrijd in Zeerijp, want Gerben Meems was met een kopbal dicht bij de openingstreffer. Hierna kwam De Fivel beter in de wedstrijd. Een goed ingestudeerde vrije trap leverde het openingsdoelpunt op voor de ploeg uit Zeerijp: Jasper Bos kon bij de tweede paal eenvoudig binnen tikken. Nog voor de thee kwam De Fivel ook op 2-0 via een treffer van Mark Kramers.

Verdedigen en omschakelen
In de tweede helft kwam Nick Wagenaar bij de oranjehemden in het veld voor Ties Bruining. Onstwedder Boys probeerde meer druk te zetten, maar kreeg geen grote mogelijkheden. Gesteund door de voorsprong beperkte De Fivel zich tot verdedigen en van daaruit snel omschakelen: uit één van de counters scoorde De Fivel via Geert van der Veen de derde van de middag. Hiermee was de wedstrijd definitief beslist. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd werd het nog 3-1: Elmar Bijl wist een voorzet van Rutgert Tipker tot doelpunt te promoveren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Alteveer zet ook Pekelder Boys opzij

Alteveer kent een uitstekende seizoenstart en won ook de derby van Pekelder Boys.

Koen Hateboer uitblinker bij Nieuw Buinen

Na de verloren uitwedstrijd van vorige week tegen Dieze West, kwam zondagmiddag het Westerborker ...

Wessel Koomans schiet Gasselternijveen langs JVV

Na de nederlaag van vorige week tegen De Treffer '16 heeft Gasselternijveen de draad ...