Vrijwilligers Gasselternijveen in de watten gelegd

GasselternijveenVrijwilligers bij v.v. Gasselternijveen hebben een uitstekend weekend achter de rug. Zo werd de onderhoudsploeg op een nieuwe kantensnijder getrakteerd. De overige vrijwilligers werden vrijdagavond toegesproken door Gerard Kemkers, manager Performance Center van FC Groningen.

Kemkers vertelde de aanwezige vrijwilligers onder andere over zijn eigen carrière en het reilen en zeilen binnen FC Groningen. Daarbij ging het onder andere over de grasmat in het Groningen-stadion, het inpassen van technologie in de jeugdopleiding en de ontwikkeling van een heus ‘topsportzorgcentrum’. Tot slot kwamen ook de prestaties van het huidige eerste elftal van de Stadjers aan de orde.

Onderhoudsploeg
Als gezegd: eerder die dag ontvingen de mannen die twee ochtenden per week aan het onderhoud van het (gemeentelijk) sportpark werken hun nieuwe gereedschap. De kantensnijder was overigens niet het enige dat penningmeester Lukas Tammenga kwam brengen: om de dank voor de inzet van de zeven leden van de onderhoudsploeg kracht bij te zetten werden de mannen getrakteerd op taart. 

De onderhoudsploeg van v.v. Gasselternijveen: Geert Warring, Jacob Hulshof, Bronno Pals, Gerard Bies, Henk Poort, Jan Dries en Piet Poppinga.

banner-gnv

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Foto’s: Martin Smit zwaait af bij Westerwolde

Na vele jaren van trouwe dienst heeft Martin Smit noodgedwongen een punt gezet achter ...

In memoriam: Otto Rijkens

Afgelopen zondag, 3 december, is Otto Rijkens overleden. Rijkens was vele jaren betrokken bij ...

FC Kanaalstreek FIFA Competitie Speelronde 5

Overzicht van de wedstrijden die in speelronde 5 van de FC Kanaalstreek FIFA Competitie ...