Ron Kuper bezorgt Ter Apel ’96 drie punten

Ter Apel '96FC Ter Apel ’96 beleeft momenteel een goede fase in 3C. Nadat de voorgaande wedstrijd werd gewonnen van koploper Dalen, waren de Ter Apelers nu te sterk voor SVV ’04. Matchwinner werd Ron Kuper, die met zijn zesde treffer van het seizoen zijn ploeg de 1-0 overwinning bezorgde.

Niet best
De eerste helft was van beide partijen niet best. Er vielen weinig kansen te noteren en er werd veelal de lange bal gespeeld. Het was zodoende een saaie eerste helft voor het publiek, dat ook geen doelpunten te zien kreeg.

Meer druk
Het tweede bedrijf was eigenlijk niet anders. Zowel Ter Apel als ook SVV ’04 zocht weinig de voetballende oplossing. Wel oefende de thuisploeg langzamerhand meer druk uit op de ploeg uit Schoonebeek, maar tot doelpunten leidde dit nog niet. Uiteindelijk bleek Ter Apel deze middag de meest gelukkig, want in de 85e minuut beslisten zij deze matige wedstrijd in hun voordeel.