HOC zet ook hardwerkend Schoonebeek opzij

HOCVoor koploper HOC stond de lastige uitwedstrijd tegen Schoonebeek op het programma. De gastheren hadden in de beginfase het betere van het spel, maar zagen Sander Marissen de 0-1 maken. Waar het spel van de geel-zwarten niet voldeed aan de norm van trainer Spiegelaar, deed het resultaat dat wel: er werd met 1-5 gewonnen.

Houtwerk
Vlot na de openingstreffer van Marissen werd de wedstrijd door Mark van Bergen in het slot gegooid: 0-2. Toch bleef Schoonebeek goed partij geven en probeerde het de marge te verkleinen. Bijna lukte dat, maar het houtwerk stond succes in de weg. Na een eerste helft waarin de thuisploeg hard werkte gingen de ploegen dus met een iets geflatteerde stand de kleedkamers in.

Onreglementair
Nadat Spiegelaar zijn manschappen op het hart drukte dat het voetballend beter moest, werd dit al snel in de tweede helft uitgevoerd. Gerben Beek ging op avontuur, maar werd onreglementair gestuit: Sander Marissen benutte de ‘elf meter’ in twee pogingen. Na zeventig minuten kreeg Schoonebeek loon naar werken toen Berends de 1-3 maakte.

Uitbouwen
HOC raakte echter niet van slag en voetbalde de wedstrijd rustig uit, waarbij het de score ook nog eens opvoerde: tien minuten voor het einde van de wedstrijd promoveerde Gerben Beek een mooie aanval tot doelpunt en amper drie minuten later pikte Richard Wiggers zijn wekelijkse doelpuntje mee. Hiermee werd de eindstand op 1-5 bepaald.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Winnend Onstwedder Boys in de wachtkamer

Onstwedder Boys zit, ondanks een overwinning op Mamio, nog steeds in een lastige positie. ...

Nieuw Buinen verrast koploper Alcides

Nieuw Buinen heeft voor een daverende verrassing gezorgd door koploper Alcides de eerste nederlaag ...

Titan boekt ruime overwinning op buurman Weerdinge

Titan won met ruime cijfers van buurman Weerdinge en maakt een goede kans op ...