Onstwedder Boys laat het liggen tegen Amicitia

onstwedder_boysOnstwedder Boys tegen Amicitia VMC niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Daarmee deden de oranjehemden zichzelf tekort, want met name in het eerste bedrijf had de voorsprong groter moeten zijn dan de 0-1 die er op het scorebord stond. Onstwedder Boys staat nu op de achtste plek met veertien punten uit tien wedstrijden.

Handvol kansen
In de eerste helft had Onstwedder Boys eigenlijk ruim afstand moeten nemen van de veel hoger geklasseerde tegenstander. In de beginfase van de wedstrijd  was het Abel Jan Huiges die uit een corner van Gerben Meems de openingstreffer binnen kopte. Daarna kregen de boys enkele prima kansen om de score uit te breiden. Eerst schoot Rutgert Tipker in kansrijke positie tegen de lat, vervolgens raakte Gerwin de Wijk de paal en was het Abel Jan Huiges die uit een corner net naast kopte.

Meer ingezeten
Na rust kwam Amicitia vrij snel op gelijke hoogte. De thuisploeg speelde in het begin van de tweede helft een stuk feller en scherper. Uit een voorzet wist Robert Koop geheel vrijstaand voor Rein Koudstaal de 1-1 binnen te tikken. Onstwedder Boys kreeg in het verloop van de tweede helft weer meer vat op het spel en kreeg ook kansen, maar Jelle de Vries en Elmar Bijl (vrije trap) wisten het net niet te vinden. Zo bleef het 1-1 in een wedstrijd waar voor Onstwedder Boys meer in had gezeten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Verjongd Pekelder Boys speelt gelijk

Door blessures van Ben Becker en Patrick Abee en de schorsing van Dominique Orsel ...