Sellingen houdt lang stand, maar gaat wel onderuit

SellingenArend Scholtens weet weer wat verliezen is: de teruggekeerde trainer van Sellingen won de afgelopen twee wedstrijden, maar ging tegen Sweel met 0-2 onderuit. En daar was volgens de trainer niets op af te dingen: “We hebben hard gewerkt, maar Sweel was gewoon een maatje te groot voor ons. Natuurlijk zie je dat als trainer graag anders, maar tegen deze tegenstander zat er niet meer in.”

Schier onpasseerbaar
Hoe anders had dat kunnen zijn, wanneer Sellingen in de eerste aanval van de middag doel had getroffen. Sellingen schoot namelijk uit de startblokken, maar na het missen van de eerste kans trok Sweel het initiatief langzaam maar zeker naar zich toe. Sweel voetbalde makkelijker en vond beter de ruimtes waardoor er af en toe hachelijke situaties voor het doel van de schier onpasseerbare keeper Marnick Klamer ontstonden.

Pijnbank
Ook in het tweede bedrijf kreeg Sellingen vanaf de aftrap een grote kans, maar deze inzet schampte de lat. Net als voor de thee voerde Sweel het tempo op, waardoor Sellingen op de pijnbank werd gelegd. Mede dankzij het sterke optreden van Klamer duurde het echter tot de zeventigste minuut voordat de score werd geopend. Sellingen ging het met een opportunistischer speltype proberen, maar kon geen potten breken. In de slotfase sloeg Sweel het definitieve gat: 0-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Hoogersmilde stopt zegereeks Gasselternijveen

Gasselternijveen zag een einde komen aan een goede serie resultaten.

Gieterveen verschaft zichzelf lucht

Gieterveen heeft zichzelf wat meer lucht verschaft door een klinkende 4-1 overwinning op Kwiek ...

Overzicht zondag 4e klasse C: PJC wint Pekelder-derby, Eext wint kelderduel

PJC won de Pekelder-derby, Eext boekte de eerste overwinning van het seizoen en BNC ...