Nieuwe adverteerder: Hypotheek Centrum Stadskanaal

SPWVoor SPW is het een belangrijke week. Een week waarin naar de wedstrijd tegen koploper PJC wordt toegewerkt. En dat heeft de aandacht van deze website getrokken: behalve een interview met clubtopscorer Rodan Farrell (klik hier om het artikel te lezen) zal komende zondag een uitgebreid wedstrijdverslag gepubliceerd worden.

Voor Henk Spreen, eigenaar van Hypotheek Centrum Stadskanaal, een mooie gelegenheid om zijn bedrijf in de spotlight te zetten. Hypotheek Centrum Stadskanaal zal de rest van het huidige seizoen adverteren bij de artikelen over SPW.

klik op het logo voor de website van Hypotheek Centrum Stadskanaal…

Volgens de redactie grijpt Spreen hiermee de mogelijkheid aan om voor een bescheiden bedrag maandelijks door meer dan 35.000 unieke bezoekers te worden gezien. FC Kanaalstreek is verheugd met de afspraken met Henk Spreen en daagt andere ondernemers uit ook de samenwerking met hèt platform voor amateurvoetbal in de Kanaalstreek te zoeken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 8

De tussenstand na speelronde 8 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.

Nieuw Buinen laat tussenronde glippen

Lang leek Nieuw Buinen zich te gaan plaatsen voor de tussenronde van het Protos ...

Gieten legt trainersduo langer vast

Het bestuur van v.v. Gieten is er in geslaagd om haar succesvolle trainersduo een langer ...