Borger snakt naar de winterstop

borgerDe malaise bij Borger duurt maar voort, want het gaat nog steeds niet zoals het hoort.  Voor de achtste maal op rij ging de wedstrijd verloren, wat het Borgerder publiek zeker niet kon bekoren. Nee,  Borger blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen, waarbij het steeds maar niet lukt om naar de winst te voetballen.

Deze zaterdag moest Borger op bezoek bij SCD’83 uit Dedemsvaart, opnieuw geen ploeg uit de staart. Het bleek inderdaad een moeilijke wedstrijd en al snel speelde Borger een verloren strijd. Na dik twintig minuten spelen werd er voor het eerst gescoord, want er werd niet goed verdedigd zoals het hoort. Het gaf direct een klein deukje aan het toch al broze vertrouwen, iets waarop de groenhemden de laatste weken toch al nauwelijks konden bouwen. De kopjes gingen dan ook al vrij snel omlaag en dus leek Borger wederom op weg naar een nederlaag. Zeker toen even later de 2-0 op het scorebord stond, maar goed je weet het nooit, de bal is rond.

Na rust ging het ook al vrij snel fout, want wederom toonde de spits van SCD ’83 vormbehoud. De spits knalde maar liefst vijf keer raak deze middag, dus die sloeg een hele beste slag. Bij Borger gingen de sluizen steeds verder open en dus werden de groenhemden helemaal omver gelopen. Al 6-0 stond het na zeventig minuten spelen, dat wordt vast nog 10-0 dachten velen. Gelukkig was bij 6-0 de koek op, al stopte doelman Mark Wolters nog wel een strafschop.  

Na negentig minuten spelen was het leed gelukkig voorbij en betekende dat helaas voor Borger alweer de achtste nederlaag op rij. Tot de winterstop is er nog een wedstrijd te gaan, hopelijk lukt het volgende week tegen Lutten nog één keer om er te staan. Het zou fijn zijn om weer eens een zege mee te maken, maar dan moeten de spelers van Borger volgende week wel weer eens het net zien te raken.  Niets is onmogelijk in het voetbal,  dus hopelijk stopt Borger volgende week deze enorme vrije val.

adverteren

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Duur puntverlies voor Sellingen bij SPW

De wedstrijd in Stadskanaal tegen SPW is er één waar de geel-zwarten geen goede ...

Buinen incasseert kwartet tegen Eext

Buinen heeft op het eigen sportpark een 0-4 nederlaag geleden tegen middenmoter Eext. Namens ...

Martin Smit trefzeker voor Westerwolde

Door een zwaarbevochten 0-2 zege op PJC gaat Westerwolde nog steeds aan kop in ...