Buinen in eigen huis sterker dan Gasselternijveen

b-gEen dure misser was het. In de eerste helft probeerde Frank Pals de voetballende oplossing, maar de verdediger kreeg de deksel op de neus: Patrick Haandrikman profiteerde en tekende namens Buinen voor de openingstreffer. Gasselternijveen kwam deze tik niet meer te boven en ging uiteindelijk onderuit op sportpark ‘De Woerd’: 2-1.

Naast en over
Na de openingstreffer van Buinen had Mart Koops de grootste kans op de gelijkmaker, maar het schot ging rakelings naast. Namens Buinen had Marcel Vedder nog kunnen scoren, maar hij zocht het doel te hoog.  Na de thee had Buinen moeite met het maken van het spel en speelde veelvuldig de lange bal.

Spanning terug
Gasselternijveen wist echter niet te profiteren. Dat gaf Buinen de ruimte om af en toe ook aan aanvallen te denken. Uit één van de afgedwongen hoekschoppen was het opnieuw Haandrikman die doel trof: 2-0. Een paar minuten na deze nieuwe tik voor de bezoekers wist Rick Bokhorst de spanning nog wel terug te brengen, maar dichterbij dan 2-1 kwam Gasselternijveen niet. Buinen trok de wedstrijd over de streep en vergrootte het gat met de roodhemden tot zes punten.

banner-gnv

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys en Borger komen niet tot scoren

Onstwedder Boys en Borger hielden elkaar in evenwicht, maar schoten beiden met het gelijke ...

SJS onderuit tegen promovendus Westerlee

SJS heeft in de seizoensopening een nederlaag geleden tegen promovendus Westerlee. Na een doelpuntloze ...

Titan verslaat KSC

Titan kende een lastige beginfase tegen KSC, maar boekte uiteindelijk een degelijke overwinning.