Musselkanaal doet zichzelf tekort tegen SVV ’04

musselkanaalNa het debacle van vorige week tegen Bargeres ging Musselkanaal afgelopen zondag op bezoek bij SVV ’04 in Schoonebeek. Door de twee schorsingen naar aanleiding van de week ervoor en een waslijst aan blessures was het voor trainer Van Bolhuis een hels karwei om een representatief elftal op de been te krijgen. De mannen die het moesten doen deze middag lieten zich van hun beste kant zien en hadden een punt verdiend, maar uiteindelijk ging de winst in de slotminuten naar de thuisploeg. 

Niet vrijuit
Van Bolhuis koos vandaag voor een 5-mans defensie, die in de beginfase behoorlijk op de proef werd gesteld door de thuisploeg. Met name spits Mark Heijnen deed regelmatig van zich spreken, maar hij wist keeper Scholte Aalbes niet in verlegenheid te brengen. Het was echter Musselkanaal dat als eerste wist te scoren. Een voorzet van Robin Gerlach verdween zomaar achter keeper Wesseling, waarbij laatstgenoemde niet helemaal vrijuit ging. Twee minuten voor de rust trof de gevaarlijke Heijnen dan alsnog het doel. Met een rake kopbal zette hij de ruststand op 1-1. 

Levensgrote kansen
Na de rust was SVV ’04 een aantal keren erg gevaarlijk, maar na een paar omzettingen van Van Bolhuis (hij bracht A-junior Rolf Kaiser en Robert Geerts) kon Musselkanaal het initiatief weer overnemen. Hierdoor kregen Marco Heeres en Jordie van der Laan twee levensgrote kansen, echter kwamen zij niet tot scoren. De gasten hadden zichzelf in deze fase moeten belonen en de wedstrijd naar zich toe moeten trekken, alleen lukte dit hen helaas niet. 

Lege handen
Zelfs een punt was de groenhemden deze middag niet gegeven, want net als voor de rust was het wederom Mark Heijnen die in de slotfase de 2-1 wist te scoren. Zo bleef Musselkanaal met lege handen achter en deed men zichzelf tekort met dit puntverlies. Komend weekend wacht in de laatste wedstrijd voor de winterstop Kanaalstreek-genoot Gieten. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Pekelder Boys in knotsgek duel langs Westerwolde

Pekelder Boys en Westerwolde maakten er afgelopen zondag een doelpuntrijk spektakel van. In de ...

Buinen hard onderuit tegen Zandpol

Buinen heeft in de uitwedstrijd tegen Zandpol een smadelijke 6-1 nederlaag geleden. Door deze ...