Bekerloting na afloop duel SC Stadskanaal

knvb1De loting voor de vierde en vijfde ronde van het toernooi om de KNVB Beker voor standaardteams voor district Noord vindt plaats op donderdag 15 december. De loting wordt gehouden in de kantine van Pelikaan S. en begint na afloop van de wedstrijd tussen Pelikaan S. en SC Stadskanaal. Voor de volledigheid: dit duel begint om 20:00 uur.

Twee ploegen?
De vierde ronde voor standaardteams wordt gespeeld in het weekend van 25 en 26 februari 2017. De vijfde ronde staat gepland in het weekend van 4 en 5 maart 2017. Namens de Kanaalstreek zal in ieder geval Nieuw Buinen actief zijn in de vierde ronde. Wanneer SC Stadskanaal afrekent met Pelikaan S. zullen ook de blauwhemden meegaan in de loting.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

(Oud) Voetballers trappen ALS de wereld uit

Nadat ze elkaar als voetballer hadden leren kennen, zagen ze elkaar niet zo vaak meer. ...

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de ...

Stand FC Kanaalstreek FIFA Competitie na speelronde 16

Uitslagen en stand na speelronde 12 van de FC Kanaalstreek FIFA Competitie.