JVV kan Meeden niet van winst houden

JVV-GNVJVV heeft het niet kunnen bolwerken tegen Meeden. De thuisploeg kwam wel sterk uit de startblokken, maar nadat de gasten na een kwartier op een 0-2 voorsprong kwamen was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Vlak voor rust viel na knullig balverlies de 0-3 en daarmee was het duel definitief beslist.

Compliment voor Rozeveld
De tweede helft was van beide kanten niet best, mede door het harde veld waarop goed voetbal vrijwel niet mogelijk was. Wel wist Meeden de stand nog op 0-4 te brengen via een terecht gegeven strafschop. Al met al een dik verdiende overwinning voor de bezoekers en een compliment voor keeper Rozeveld van JVV. Hij wist een aantal vrijwel zekere doelpunten te voorkomen.