Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

3 & 4 december
Met 55 goals werd er aardig gescoord. Een nette score, aangezien een aantal ploegen niet in actie kwam. Voor een groot deel was de productie te danken aan SC Stadskanaal (7) en EEC (6). Op het individuele vlak deden Lars Hemmes en Bart Rietveld (EEC) het erg goed: beide heren noteerden een hattrick.

Klassement
Voor Hemmes had de productie ook prettige bijwerkingen in het algemeen klassement. De clubtopscorer van het momenteel sterk presterende Mussel maakte een sprongetje: van 3 naar plaats 2. Kanon blijft Marko Mihalj, die opnieuw trefzeker was. Andere klimmers in het klassement waren Demy te Velde en Richard Wiggers (HOC). Laatst genoemde ging dankzij zijn treffer van 6 naar 4, terwijl de twee treffers van Te Velde hem van naar de twaalfde brachten. De speler van Valthermond stond op plaats 25.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dick Scholtens nieuwe trainer MOVV

MOVV heeft voor het seizoen 2022-2023 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld in de persoon van ...

FC Kanaalstreek FIFA Competitie

Volgende week start de FC Kanaalstreek FIFA Competitie.