SJS geeft voorsprong uit handen tegen Be Quick

SJSSJS heeft de goede serie met tien punten uit vier wedstrijden tegen topploeg Be Quick 1887 geen vervolg kunnen geven. In een wedstrijd waarin de Knoalsters al vroeg op 2-0 stonden ging het uiteindelijk toch mis en stond de ploeg van vertrekkend trainer Piebes met lege handen.

Weelde
SJS startte uitstekend tegen de ploeg uit Haren en nam al snel een voorsprong via een treffer van Jan Springer. Overigens had Ronald Zuidema hiervoor al twee de mogelijkheid om te scoren, maar hij raakte slechts de paal. Na twintig minuten spelen verdubbelde sterkhouder Slagveer de voorsprong voor zijn ploeg, die daarmee op rozen zat.

Zure druiven
Toch wisten de Knoalsters niet om te gaan met deze weelde: toen de arbiter van dienst voor de rust floot, stond er 2-2 op het scorebord. Na de thee werd het leed voor de thuisploeg nog groter, toen Kwame Agyemang in de slotfase de 2-3 aantekende. Kort na de derde treffer van Be Quick werd het twee minuten voor het eindsignaal ook nog 2-4. Daarmee was de onnodige nederlaag voor SJS een feit.