Buinen incasseert elf goals tegen WKE

buinenEerlijk is eerlijk: veel vertrouwen op een goede afloop zullen de inzittenden van de spelersbus van FC Groningen ongetwijfeld niet hebben gehad. De groen-witte bus was namelijk vanuit Buinen op weg naar sportpark Grote Geert in Emmen. Op dat sportpark trakteerde vaste bespeler WKE haar gasten op een stevige oorwassing: 11-0.

Verschil gemaakt
Al na drie minuten stond Buinen achter. Die treffer kwam nadat Buinen de eerste doelpoging van de middag ondernam. Deze leverde dus geen treffer op, waarna WKE toonde hoe het wel moest. Feitelijk was met de openingstreffer de wedstrijd gespeeld. Dat werd nog duidelijker toen de stand halverwege 8-0 was. Bertus Wolters (3), Henk Bakker (2), Harold Wolters (2) en Jan Scholten waren de mannen die doel troffen. 

Sta in de weg Sijbring
Na de thee bleef Buinen figurant in de jacht van WKE op haar honderdste seizoenstreffer. Dit heuglijke feit kon na een uur spelen gevierd worden: Bertus Wolters was de maker van de jubileumgoal. Dat deze treffer een kwartier op zich liet wachten was vooral te danken aan Arjan Sijbring. De goalie van Buinen weerde zich kranig en verrichte talloze reddingen. In het laatste half uur scoorde WKE nog twee keer, waardoor Buinen met een 11-0 nederlaag huiswaarts keerde.

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV ruikt aan een punt tegen Hoofdklasser

Nadat TEVV in het achterliggende weekend een nederlaag moest slikken tegen PKC ’83, was ...

Borger redt het ook niet tegen ZZVV

Borger heeft voor de vierde maal op rij een nederlaag geleden. In eigen huis ...

Musselkanaal ’tevreden’ met gelijkspel

Gezien de stand op de ranglijst mocht je verwachten dat Musselkanaal vanmiddag niet al ...