Buinen incasseert elf goals tegen WKE

buinenEerlijk is eerlijk: veel vertrouwen op een goede afloop zullen de inzittenden van de spelersbus van FC Groningen ongetwijfeld niet hebben gehad. De groen-witte bus was namelijk vanuit Buinen op weg naar sportpark Grote Geert in Emmen. Op dat sportpark trakteerde vaste bespeler WKE haar gasten op een stevige oorwassing: 11-0.

Verschil gemaakt
Al na drie minuten stond Buinen achter. Die treffer kwam nadat Buinen de eerste doelpoging van de middag ondernam. Deze leverde dus geen treffer op, waarna WKE toonde hoe het wel moest. Feitelijk was met de openingstreffer de wedstrijd gespeeld. Dat werd nog duidelijker toen de stand halverwege 8-0 was. Bertus Wolters (3), Henk Bakker (2), Harold Wolters (2) en Jan Scholten waren de mannen die doel troffen. 

Sta in de weg Sijbring
Na de thee bleef Buinen figurant in de jacht van WKE op haar honderdste seizoenstreffer. Dit heuglijke feit kon na een uur spelen gevierd worden: Bertus Wolters was de maker van de jubileumgoal. Dat deze treffer een kwartier op zich liet wachten was vooral te danken aan Arjan Sijbring. De goalie van Buinen weerde zich kranig en verrichte talloze reddingen. In het laatste half uur scoorde WKE nog twee keer, waardoor Buinen met een 11-0 nederlaag huiswaarts keerde.

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel wint wel van Westerlee

SV Mussel heeft een teleurstellend bekertoernooi op een goede manier afgesloten. Op de eigen ...

Protos Weering: HOC overtuigt, Borger met hakken over de sloot

HOC heeft tijdens haar eerste deelname ooit aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een aardig ...

Alvin Boekelo schiet Nieveen langs Buinerveen

Net als een week eerder, toen Alvin Boekelo scoorde tegen SC Roswinkel, was hij ...