EEC krijgt pak slaag van Witteveense Boys

eec-gkcEEC is er niet in geslaagd de klinkende overwinning op GKC een passend vervolg te geven. Op het eigen sportpark “De Dillen” werd het de eerste helft overklast door een frivool spelend Witteveense Boys, dat praktisch elke kans wist te benutten. Uiteindelijk werd het 1-6 voor de Witteveners.

Ongeïnspireerd
De basis van de nederlaag werd in het begin van de eerste helft gelegd. Totaal ongeïnspireerd begonnen de mannen van Harjo van der Valle aan de wedstrijd wat er toe leidde dat het binnen een paar minuten al met 0-1 achter kwam te staan. EEC probeerde zichzelf in de wedstrijd te spelen maar dat lukte niet. Niet kort genoeg op de tegenstander en ballen over vijf meter die niet aankwamen waren hier debet aan.

Wedstrijd gespeeld
Na een half uur spelen werd het uit een counter 0-2. De technische staf had de hoop om de strategie te kunnen wijzigen om de wedstrijd te doen kantelen, helaas werd het voor de rust nog 0-4 waardoor de wedstrijd praktisch gespeeld was. Zeker gezien het feit dat Witteveense boys een prima voetballende ploeg heeft.

Kruising
De tweede helft was beter vanaf de zijde van EEC. Voetballend ging het nog niet goed, maar de inzet en de passie waren terug. Hoogtepunt voor de supporters van EEC was dan ook de 1-4. Een schitterende uithaal van Stefan Sanders belandde in de kruising. 
Helaas werd het direct daarna uit een rommelsituatie 1-5 waardoor de wedstrijd definitief was beslist. De wedstrijd kabbelde door en Witteveense Boys wist in de slotfase nog de 1-6 te maken.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal drukt Ter Apel dieper in de zorgen

In de thuiswedstrijd tegen Ter Apel ’96 moest SC Stadskanaal veel langer dan wenselijk ...

GKC moet een pas op de plaats maken

Een nerveus begin, gemiste kansen en één tegentreffer. Het was het beroerde vervolg van ...

Musselkanaal in eigen huis onderuit tegen SVV ’04

Musselkanaal knokte zich terug in de wedstrijd maar een rode kaart gooide roet in ...