Geflatteerde nederlaag voor JVV

JVV-GNVJVV heeft de eerste seizoenshelft in mineur afgesloten. Op bezoek bij BNC speelden de mannen van trainer Schoenmaker de eerste 25 minuten heel aardig, met een 0-1 voorsprong als beloning. Echter ging het hierna helemaal mis en werd er, weliswaar geflatteerd, met 10-1 verloren.

Individuele fouten
Jeroen Mestemaker was deze middag de doelpuntenmaker bij JVV en deze voorsprong was op dat moment terecht. BNC zette daarna meer aan en door een aantal individuele fouten stonden het al snel 3-1. Bij rust was de tussenstand al 6-1 en in de tweede helft bouwden de Finsterwolders hun voorsprong uit naar 10-1.

Niet nodig
Na afloop erkende Schoenmaker dat BNC de betere ploeg was, maar dat deze uitslag niet nodig was geweest: “Ik zou als trainer niet snel de scheidsrechter de schuld geven, maar deze man kan er beter mee stoppen. Hij voelde de wedstrijd totaal niet aan. Normaal hadden we misschien ook verloren, maar nooit met deze cijfers.”