Sellingen krijgt niet waar het recht op heeft

SellingenSellingen heeft dure punten laten liggen in de uitwedstrijd tegen Schoonebeek. Het geluk was deze middag niet aan de zijde van de geel-zwarten, want er werden onder andere twee doelpunten afgekeurd vanwege buitenspel. Terecht of niet, de 3-1 eindstand gaat de boeken in en zodoende staat Schoonebeek nu vier punten boven de Sellingers.

Grote kansen
De mannen van Arend Scholtens waren doordrongen van het feit dat er een goed resultaat neergezet moest worden en daarom zetten zij de tegenstander vanaf minuut één onder druk. Dit leverde al snel een 100% kans op, maar de één op één situatie werd niet afgerond met een doelpunt. Vijf minuten later volgde een tweede grote kans, die wederom werd gemist door de gasten.

Veerbeek maakt gelijk
Schoonebeek deed er vervolgens een schepje bovenop en maakte het Sellingen steeds moeilijker. Na een klein kwartier leverde dit de 1-0 op van Jesper Swieters, na een vlot lopende aanval en matig verdedigen van de gasten. In de 25e minuut was het dan eindelijk wel raak voor Sellingen, via wie anders dan Erik Jan Veerbeek. Hij werd weggestuurd door Anne Vos, nam de bal goed aan en verschalkte de keeper met een lob: 1-1. Deze gelijke stand kon niet lang behouden blijven, want het was Schoonebeker Niek Huser die vlak voor rust de 2-1 scoorde.

Ongelukkige situatie
Ook na de rust was de wedstrijd het aanzien meer dan waard, met twee ploegen die streden voor elke meter. Schoonebeek toonde zich het meest scherp en door een ongelukkig situatie kwamen zij na een klein uur spelen op 3-1 door Johan Bos. Heel even gingen de hoofden van de Sellingers naar beneden en kreeg de thuisploeg kansen om de score uit te bouwen. Echter slaagden zij hier niet in en bleven de geel-zwarten in de wedstrijd.

Goals afgekeurd
Het laatste kwartier was voor de gasten, die tot twee keer toe een doelpunt afgekeurd zagen worden wegens buitenspel. Vriend en vijand waren het erover eens dat dit niet het geval was, echter besloot de scheidsrechter op het vlagsignaal van zijn assistent af te gaan. Sellingen verloor hierdoor ongelukkig en onverdiend, want er had zeker meer in gezeten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS laat twee punten liggen tegen Corenos

Vorige week knokte SJS zich knap terug van een achterstand thuis tegen Middelstum. Dit ...

Samenvatting: Hoogeveen – Borger

Voor Borger zit het verblijf in de derde klasse er (voorlopig) op. In het ...