Ter Apel ’96 onderuit tegen hekkensluiter

ta-96Na het zware verlies vorige week in en tegen Zwartemeer, had Ter Apel ’96 nu wat goed te maken tegen LEO uit Loon. Om de goede eerste seizoenshelft op een passende manier af te sluiten moest er gewonnen worden van de rode lantaarndrager. De eerste helft leek Ter Apel overal een stapje te laat te zijn. LEO zat overal feller op en de blauwhemden leken meer te willen winnen dan Ter Apel.

Koele afronding
Desondanks kwam Ter Apel wel op voorsprong. Na een goede steekpass van Ron Kuper kon Jeroen Schoonbeek richting de doelman van LEO gaan. Hij passeerde deze keurig en kon de bal simpel binnenschuiven. Een kleine twintig minuten later was het LEO dat de score in evenwicht bracht: Rudie Bergman moest capituleren. Dit was gezien de kansenverhouding overigens volledig terecht.

IJdele hoop
Na het matige optreden in de eerste helft had de rood-zwarte aanhang gehoopt dat Ter Apel ’96 gretiger de kleedkamer uitkwam, maar deze hoop bleek ijdel: weer waren de spelers van LEO op alle fronten feller en een stapje eerder. Zo viel de 1-2 ook snel en liep Ter Apel achter de feiten aan. De roodhemden gingen over naar een aanvallender systeem om meer kansen af te dwingen. Met het inbrengen van de kopsterke Dennis Stuurwold hoopte trainer Henri Goeree de aanval van meer stootkracht te voorzien.

Van de lijn
Bijna was dit het geval, helaas voor Stuurwold stond de doelman in de weg, waardoor de stand ongewijzigd bleef. LEO kwam zelfs op 1-3 en hiermee leek Ter Apel de moed te hebben opgegeven. LEO ging steeds makkelijker voetballen en kwam steeds beter in het spel. Ter Apel liet bij een corner nog wel van zich horen, maar de harde kopbal van aanvoerder Jasper Jalving werd door de sterk spelende linksback Dennie Werink van de lijn gehaald. LEO kon de wedstrijd makkelijk uitspelen en won terecht met 1-3.

Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Derde nederlaag op rij voor SJS

SJS liep afgelopen zaterdag tegen de derde nederlaag op rij aan tegen Glimmen. De ...

Gasselternijveen maat kleiner dan Annen

Gasselternijveen heeft de laatste wedstrijd in de bekercompetitie verloren. Tweedeklasser Annen bleek een maat ...

Onstwedder Boys niet langs laagvlieger

Onstwedder Boys heeft in de thuiswedstrijd tegen De Heracliden twee punten laten liggen. Na ...