FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

10 & 11 december
In de achterliggende speelronde werd er 47 keer gescoord. En dat was vooral te danken aan de productie van Westerwolde (5), Borger (5), Gieten (6) en Onstwedder Boys (7). Want bij de clubs waren de doelpunten duur. Wanneer ploegen veel scoren, dan zijn er ook altijd spelers die excelleren: Peter Orsel en Jeroen Buurke maakten hattricks in de ruim door hun ploeg gewonnen wedstrijden.

Klassement
Ook het ‘Winterkanon’ deed weer van zich spreken, afgelopen weekend. Marko Mihalj nam namelijk de volledige productie van zijn club NWVV voor zijn rekening. Met deze drie treffers sluit Mihalj de eerste seizoenshelft af met achttien treffers! Hiermee heeft de aanvaller een voorsprong van 5,5 punt op naaste belager Lars Hemmes. Iemand die heel goede zaken deed in het klassement is Jeroen Buurke: de aanvalsleider van Gieten én titelhouder sprong met zijn drie goals van plaats tien naar plaats vier!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

kanon

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

G-voetballers van SJS zijn de beste!

Niet één team dat kampioen is geworden, maar twee! Het gaat uitstekend met de ...

Gasselternijveen viert winst ‘Vullen of Voeden’

De prachtige treffer van Glenn Helder? De onhoudbare vrije trap van Evgeniy Levchenko? De ...

Wegen Herman Scherpen en Nieuw Buinen scheiden

Nieuw Buinen moet voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe trainer.