HunsowhalCup 2016: meld je team snel aan!!

bouwmanOp dinsdag 27 december en woensdag 28 december wordt er in de Hunsowhal in Tweede Exloërmond een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd. Heb jij met een aantal fanatieke vrienden, collega’s en/of familieleden zin om in de kerstvakantie een lekker potje te voetballen? En als het even meezit de cup met de grote oren boven je hoofd te houden? Meld je team dan voor 17 december aan!

Er wordt tijdens het toernooi gespeeld volgens de officiële zaalvoetbalregels en dus wordt er 5 tegen 5 (inclusief keeper) gespeeld. Verder zijn er officiële scheidsrechters aanwezig om de wedstrijden in goede banen te leiden. Naast de prijzen worden er ook munten (voor drinken) verdeeld onder de winnaars en zijn er ook individuele prijzen zoals beste keeper, speler en topscorer van het toernooi. De organisatie hoopt op een grote opkomst en een sportief toernooi. Na het voetballen is er muziek in de kantine en ruimte voor een hapje en een drankje.

Interesse?
Wil je meedoen? Geef je dan nu je teamnaam en spelerslijst op via info@bouwmansportfun.nl. Voor verdere info kun je bellen: 06-1057 2916. Kosten voor deelname bedragen € 40,- per team.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek FIFA Competitie Speelronde 5

Overzicht van de wedstrijden die in speelronde 5 van de FC Kanaalstreek FIFA Competitie ...

Knoalster treffer in de Jupiler League

Een prachtig moment, afgelopen vrijdag tijdens het duel in de Jupiler League tussen FC ...