Trainerscarrousel: Titan handelt snel

titanHet einde van het jaar is in zicht en dus nemen veel clubs en trainers een besluit over het al dan niet verlengen van de huidige samenwerkingen. Zo ook bij Titan, dat snel handelde nadat de club en hoofdtrainer Marcel Smelt besloten na twee seizoenen uit elkaar te gaan. Het bestuur ging hierop snel het gesprek aan met oude bekende Geert Aalderink, die volgend seizoen terugkeert in Nieuw-Weerdinge.

Oude nest
Aalderink heeft een rijk verleden bij Titan. Hij speelde hier zijn hele loopbaan en werd later assistent- en hoofdtrainer. Na een uitstapje bij FC Ter Apel ’96 keerde de oefenmeester terug bij de rood-witten, om vervolgens aan de slag te gaan bij Twedo, NWVV en bij zijn huidige club CEC. In het seizoen 2017/2018 keert Aalderink dus wederom terug op het oude nest. 

Moesker content
Eén van de sterkhouders van Titan, Harm Jan Moesker, is zeer content met de terugkeer van de trainer die hem liet debuteren in het eerste elftal: “Ik ben heel blij met de komst van Geert, die toevallig tegenwoordig ook nog mijn collega is. Ik vind het een goede trainer met veel verstand van voetbal en daarbij is het ook nog eens een hele fijne kerel.”

Positief afsluiten
Voordat Aalderink aan de slag gaat bij Titan, moet eerst de focus op de tweede seizoenshelft, zegt Moesker: “We willen eerst het huidige seizoen positief afsluiten met Marcel Smelt. We zullen hiervoor wel uit een ander vaatje moeten tappen, maar ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Competitie-indeling: Zondag 4e klasse D

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 4e klasse D.