Buinen heeft een grensrechter!

buinenHet bestuur van v.v. Buinen was op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor het eerste elftal. Kort nadat de zoektocht startte, is deze weer gestaakt: de geschikte kandidaat was al gevonden. Emiel Busscher zal wekelijks de arbiters van dienst assisteren.

Busscher was al grensrechter bij Buinen, maar zat vanwege studie-activiteiten niet ruim in de beschikbare tijd. Het bestuur van de vijfdeklasser sorteerde hierop voor, door de vacature open te stellen. Wat Busscher betreft te snel. En dus zetten de partijen hun samenwerking gewoon voort.

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Borger legt in Portugal basis voor tweede seizoenshelft

Na in 2011 al een geslaagd trainingskamp te hebben belegd in Albufeira ging Borger ...

Willy Kral tekent 2-jarig contract bij Buinerveen

Willy Kral is de komende twee seizoenen de nieuwe trainer van Buinerveen.

Kampioenschap voor bestuur Valthermond

Bestuurder zijn van een voetbalclub. Je zou denken dat je dan lekker met voetbal ...