Buinen heeft een grensrechter!

buinenHet bestuur van v.v. Buinen was op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor het eerste elftal. Kort nadat de zoektocht startte, is deze weer gestaakt: de geschikte kandidaat was al gevonden. Emiel Busscher zal wekelijks de arbiters van dienst assisteren.

Busscher was al grensrechter bij Buinen, maar zat vanwege studie-activiteiten niet ruim in de beschikbare tijd. Het bestuur van de vijfdeklasser sorteerde hierop voor, door de vacature open te stellen. Wat Busscher betreft te snel. En dus zetten de partijen hun samenwerking gewoon voort.

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Vacature: verzorger v.v. Sellingen

De voetbalvereniging Sellingen, momenteel uitkomend in de 5e klasse E van het zondagvoetbal, is ...

Marcel Smelt gaat Titan trainen

In het seizoen 2015-2016 zal Marcel Smelt voor de derde keer aan het werk ...

Stand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 8

De tussenstand na speelronde 8 van de FC Kanaalstreek Amateurtoto.