Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten vanavond van start!

Kerst gietenVanavond gaat een nieuwe editie van het Univé Kerstzaalvoetbaltoernooi van start in sporthal De Goorns te Gieten. Net als in de afgelopen edities zullen dertig teams strijden om de toernooiwinst. Het toernooi omvat liefst tien speeldagen, waarmee het één van de grootste kerstzaalvoetbaltoernooien in Noord-Nederland is.

GKC terug van weggeweest
Een van de nieuw deelnemende teams is tweedeklasser Roden, getraind door ex-zaalvoetbalinternational Harry Zwiers. Het speelt in poule B onder meer tegen de runner-up van vorig jaar, ZNC uit Zuidbroek/Noordbroek. Daarnaast is GKC uit Gasselte terug van weggeweest. Gieten heeft het niet getroffen met de loting. De mannen van trainer Jouke-Jan Meertens spelen op zaterdag 24 december onder meer tegen titelhouder WVV uit Winschoten. Naast GKC en Gieten doen ook Kanaalstreek-clubs Gasselternijveen Buinen mee tijdens het toernooi. 

Programma eerste ronde
De eerste ronde bestaat uit zes poules van vijf deelnemers. Van iedere poule plaatsen de nummers 1 en 2 zich voor de halve finales, samen met de drie beste nummers drie. De teams zullen vanaf het begin dus alles moeten geven om bij de beste twee van hun poule te zitten. Klik HIER voor het volledige programma van de eerste speelronde. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Protos Weering: Debutant HOC onbevangen naar Hardenberg

HOC doet dit jaar voor het eerst mee aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en ...

TEVV 2 heeft een nieuw tenue

Het tweede elftal van TEVV werd de afgelopen twee seizoenen kampioen en promoveerde van de ...