Protos Weering: Valthermond gaat voor halve finale

PWZHet vermaarde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi start vanavond. Honderd ploegen strijden op twintig locaties om een plaats in de volgende ronde. In deze volgende ronde, de kwartfinale, is plaats voor ‘slechts’ vijftig ploegen: de nummers 1 en 2 uit iedere poule en de tien beste nummers 3 plaatsen zich.

Tien clubs
De Kanaalstreek is met tien clubs vertegenwoordigd in de eerste ronde. In poule H nemen Valthermond, NWVV, Titan en SC Stadskanaal het tegen elkaar op. SVBC in de enige vreemde eend in de bijt.

Alles winnen
Voor rasvoetballer Theo Gennissen is Protos Weering iets om naar uit te kijken. De man die in het verleden furore maakte bij het Borgerder zaalteam La Veuger Boys, zal zijn Valthermond bij de hand willen nemen: “Ik vind dat we alles moeten winnen, vanavond. Eigenlijk vind ik dat Valthermond altijd alles moet winnen, maar ik weet heel goed dat het in de zaal niet altijd zo werkt.”

Gelukkige loting
Gennissen, 39 jaar inmiddels, zal overigens vanavond niet ‘volle bak’ gaan, geeft hij aan: “Ik ga ervan uit dat we deze ronde doorkomen, dus dan wacht komende vrijdag alweer zware avond.” Wat de stylist betreft gaat het toernooi daarna pas echt beginnen: “Met onze selectie moet een plaats in de halve finale mogelijk zijn. En wanneer we dan een beetje geluk hebben met de loting, zijn er mooie dingen mogelijk!”

banner-valthermond

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 16

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 16.

Voetbalclinic voor meiden in Gasselte

Op woensdag 4 mei 2016, in de meivakantie, organiseert SJO ZVC ’14 een dag ...

Amateurvoetbalseizoen in 2022 wederom eind augustus van start

De data voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 zijn bekend gemaakt door ...