Protos Weering: de voorronde

PWZDe kop is eraf: de eerste grote schifting tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is gemaakt, waarmee vijftig ploegen hun hoop op toernooiwinst zagen vervliegen. Voor vijftig andere teams is deze hoop nog aanwezig. Hieronder zeven ploegen uit de Kanaalstreek. Voor drie Kanaalstreek-clubs eindigde het avontuur al in de eerste ronde.

Poule H
In ‘De Mondenhal’ in Nieuw Weerdinge overleefden Valthermond, Titan én NWVV de schifting. De Mondkers werden poulewinnaar, Titan gaat als nummer twee door, terwijl NWVV zich op basis van het aantal gemaakte doelpunten ternauwernood bij de tien beste nummers drie schaarde
. Voor SC Stadskanaal bleek de volgende ronde een brug te ver.

Poule Q
In ‘De Koel’ in Borger overleefden HOC, Ter Apel ’96 én Borger de schifting. De geel-zwarten werden poulewinnaar, Ter Apel, halve finalist van vorig jaar, gaat als nummer twee door, terwijl Borger zich bij de tien beste nummers drie schaarde. Voor EEC bleek de volgende ronde een brug te ver.

Poule R
In ‘De Klabbe’ in Emmer Compascuum overleefde Nieuw Buinen de schifting. De oranjehemden werden poulewinnaar, CEC gaat als nummer twee door. Voor De Treffer ’16 bleek de volgende ronde een brug te ver. De Mondkers eindigden puntloos onderaan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like