Kerstzaalvoetbaltoernooi: Gieten naar de finale!

Kerst gietenGieten heeft gisteravond de finale bereikt van het eigen Univé Kerstzaalvoetbaltoernooi. In de halve finale werden de rood-witten tweede achter poulewinaar LTC, met zeven punten. Ook buurman Annen behaalde zeven punten, maar door een beter doelsaldo gaat Gieten door naar de eindstrijd op 7 januari. Zij treffen dan in ieder geval de winnaar van vorig jaar, WVV uit Winschoten. 

LTC heer en meester
Vanaf de eerste wedstrijd van de avond liet LTC zien heer en meester te zijn in deze poule. De makkelijk scorende Assenaren behaalden 10 punten en speelden alleen gelijk tegen Gieten. De strijd om plaats twee ging tussen Gieten, Annen en Muntendam en Hoogezand eindigde puntloos als laatste.

Gieten en LTC gelijk
Gieten, met good-old Lubbert Meertens in de goal, verloor de onderlinge wedstrijd van Annen met 0-2 en zag vervolgens Muntendam en Annen gelijk spelen. En waar Annen eerder op de avond met 0-2 verloor van LTC, hield Gieten de poulewinnaar op 2-2.

Meer overtuiging
Het kwam uiteindelijk aan op de laatste wedstrijd van de avond, waarin zowel Muntendam en Gieten nog kans hadden om op doelsaldo door te gaan. De Gietenaren lieten duidelijk meer overtuiging zien en door de fraaie 6-1 zege gaan zij door naar de finale.

Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website