Protos Weering: Debutant HOC onbevangen naar Hardenberg

PWZHOC doet dit jaar voor het eerst mee aan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en heeft gelijk haar visitekaartje afgegeven. Tijdens de voorronde in ‘de Koel’ in Borger eindigden de geel-zwarten op plaats één met tien punten en dus gingen zij de koker in voor de kwartfinale. Deze loting leverde hen een plaats op in poule F, die vanavond wordt gespeeld in ‘De Beek’ te Hardenberg.

Mooie sfeer
De fusieclub uit Exloo en Odoorn beleefde dus een mooie voorronde in Borger, waarin men Ter Apel ’96, Borger, EEC en Valther Boys achter zich liet. Sander Marissen genoot door de vele supporters van de mooie sfeer in de sporthal en is blij dat zijn ploeg door is: “We hadden voor onszelf wel de doelstelling om door te gaan naar de volgende ronde, maar dat we poulewinnaar zouden worden hadden we niet verwacht!”

Goede taakverdeling
En ondanks dat de vierdeklasser voor het eerst meedeed in de voorronde, waren zij goed voorbereid op wat komen ging: “We hebben vooraf een goede taakverdeling gemaakt, zodat iedereen wist wat er van hem verwacht werd.” Dit leverde hen gelijk drie punten op in de eerste wedstrijd tegen Ter Apel ’96. Marissen genoot niet alleen van de sfeer in ‘De Koel’, maar ook van het spel van zijn ploeg: “Ralf Kuipers leeft helemaal op in de zaal, mooi om te zien! Verder blijft Mark van Bergen altijd rustig aan de bal en achterin is Jelle Siekman met zijn individuele actie altijd gevaarlijk.”

Onbevangen spelen
Waar HOC in Borger allemaal bekende tegenstanders trof, zal dit vanavond in Hardenberg anders zijn. De ploeg is gekoppeld aan Bergentheim, HZVV, Daarlerveen en OZC. Voor de linkspoot van HOC is het dus moeilijk te voorspellen wat de kansen zijn om door te gaan: “Ik geen idee wat we kunnen verwachten. Ik heb alleen tegen HZVV gespeeld, de andere clubs ken ik alleen van naam.” Toch hoeft dit gegeven geen nadeel te zijn voor de ploeg van leider Jans Spijker, vindt ook Marissen: “We kunnen lekker onbevangen spelen en zien waar het schip strandt!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

VV Gieten zoekt trainer/coach voor JO19-1

Gieten is op zoek naar een trainer/coach voor de JO19-1.

“FC Groningen On Tour” bij v.v. Westerwolde groot succes

De FC Groningen On Tour dag bij Westerwolde was een groot succes.

Oproep: Oefenwedstrijd gezocht!

Mussel is op zoek naar een tegenstander voor aanstaande donderdag.