HOC in de ban van Protos Weering

HOCDebuteren op Protos Weering en direct doordringen tot de halve finale. Vierdeklasser HOC is de ploeg die dit huzarenstukje uithaalde. De geel-zwarte combinatie uit Odoorn/Exloo zal komende zaterdag in Zwartemeer strijden voor een plaats in de finale van het prestigieuze toernooi. Tegenstanders zijn DZOH, CEC, Germanicus en de zondagafdeling van Hoogeveen. Gelukkig weet de ploeg van Jans Spijker zich in de halve finale gesteund door een grote schare supporters.

Twee bussen
Want nadat in de kwartfinale één bus gevuld werd met supporters, doet men er nu nog een schepje bovenop: twee bussen supporters reizen af naar Zwartemeer. En die steun zal de ploeg nodig zijn, want HOC treft in ieder geval twee gekende zaalteams: Hoogeveen en DZOH stonden de laatste twee edities ook in de halve finale. De blauwhemden drongen in vorige editie zelfs nog door tot de tussenronde en in het toernooi van 2014-2015 bereikten beide ploegen zelfs de finale.

Bijzondere prestatie
Om maar aan te tonen hoe bijzonder de prestaties van HOC zijn: onder de 25 overgebleven ploegen bevindt zich naast HOC slechts één vierdeklasser (EMMS). De overige ploegen komen uit in de derde klasse (6), tweede klasse (8), eerste klasse (7) en Hoofdklasse (2).

Ter info: in de tweede bus zijn nog een paar plaatsen vrij. Wie interesse heeft, kan contact opnemen met v.v. HOC…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Competitie-indeling: Zaterdag 4e klasse D

Overzicht van de competitie-indeling van de zaterdag 4e klasse D.

Erik Elling gaat GKC trainen

Onlangs kondigde GKC het einde van de samenwerking met trainer Jaap Alting aan. Inmiddels ...

Tussenstand EK Pool na Wales – Zwitserland: 1-1

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Wales - Zwitserland.