Onstwedder Boys zesde in Winschoten, WVV winnaar

onstwedder_boysOnstwedder Boys is er niet in geslaagd om te stunten op de finaleavond van het Indoor Soccertoernooi van WMC in Winschoten. Met een totaal van vijf punten eindigden de Onstwedders op de zesde plaats. WVV bleek uiteindelijk de sterkste en werd winnaar van de 29e editie van het toernooi.

Spannend tot het eind
Er werd deze avond gestreden in een competitie van zeven teams. Alle teams troffen elkaar en aan het einde bepaalde de ranglijst de winnaar van het toernooi. De eerste plaats van WVV werd pas in de laatste wedstrijd van de avond veilig gesteld. Bellingwolde had in de voorlaatste wedstrijd namelijk gewonnen van ASVB 2, waardoor WVV zeker een punt nodig had in de slotwedstrijd tegen Noordster. Even leek Noordster het feestje van de Winschoters te verpesten, maar aan de hand van Martijn Delger en Niels van Delden wist WVV in de laatste minuten toch de overwinning over de streep te trekken.

Sprokkelen
Voor Onstwedder Boys verliep de avond minder voorspoedig. Toch werden vijf punten bij elkaar gesprokkeld en kijkt men terug op een geslaagd toernooi. In de eerste wedstrijd tegen ASVB 2, de teams die elkaar voor de derde keer troffen dit toernooi, was een overwinning in de maak en stond het lang 2-1 voor de oranjehemden. In de laatste minuut gooiden de Blijhamsters echter roet in het eten door een vrije bal door de muur binnen te schieten.

Overwinning
De tweede wedstrijd tegen de uiteindelijke winnaar WVV leverde geen punten op en werd met 3-1 verloren. Het derde duel tegen de andere laagvlieger van de avond, Wedde, moest gewonnen worden om toch nog enigszins punten binnen te sprokkelen. Onstwedder Boys was beter, maar maakte het zichzelf onnodig moeilijk. Pas in de laatste minuut maakte Gerwin de Wijk de bevrijdende 2-1 en werd de enige overwinning van de avond behaald.

Fysiek leeg
De vierde wedstrijd tegen Noordster eindigde in doelpuntloos gelijkspel.
Onstwedder Boys vocht voor wat het waard was en wist de uiteindelijke topscorer van het toernooi, Kees Dun, van scoren af te houden waardoor een verdienstelijk punt behaald werd. Tijdens de laatste twee wedstrijden bleek dat Onstwedder Boys er fysiek doorheen zat. Er werd kansloos verloren van Bellingwolde (3-0) en ASVB (6-1) waardoor het puntentotaal op 5 bleef steken.

Tevreden
Al met al kunnen de Onstwedders terugkijken op een geslaagd toernooi waarin toch twee voorrondes overleefd werden. WVV bleek over de hele avond en als collectief de verdiende winnaar, maar nam geen individuele prijzen mee naar huis. Het was Kees Dun (Noordster) die de meeste treffers van het toernooi wist te maken, terwijl Ronald Veerbeek (ASVB) zich kroonde tot beste keeper. De beste speler van het toernooi werd Erwin Aukes (ASVB). Zijn techniek, acties en doelpunten waren van ongekende klasse en hiermee bleek hij de onbetwiste beste speler van het toernooi.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Boy Nijgh Voetbalschool bij FC Ter Apel ’96

FC Ter Apel '96 organiseert in samenwerking met de Boy Nijgh Voetbalschool een voetbalochtend ...

Transfertalk: Deadline Day

Amateurs hebben vandaag nog de mogelijkheid om hun overschrijvingen te regelen.