SPW start oefencampagne met remise

SPWWaar de meeste verenigingen in de Kanaalstreek bezig zijn aan hun laatste activiteiten in de zaal, heeft SPW haar eerste wedstrijd van 2017 al gespeeld. Afgelopen zondag werd er gespeeld tegen VVO, een derdeklasser uit Elp. Na een verrassend goede eerste helft, trokken de gasten de verhoudingen na rust recht: 3-3.

Trefzeker
Al na twee minuten kwam SPW op voorsprong. Dit gaf de Knoalsters waarschijnlijk vleugels, want via vlot lopende aanvallen en goed combinatievoetbal breidde SPW de voorsprong binnen twintig minuten uit naar 3-0. Jelmer Valk, Benjamin Eling en Erik Meijer waren de mannen die trefzeker waren. Voor VVO het teken om wakker te worden: voor de thee werd er één keer gescoord, waarmee er een 3-1 ruststand op het scorebord stond.

Tegenhouden
Na de thee begon SPW nog wel goed, maar VVO nam het initiatief langzaam maar zeker over. De druk op de goal van SPW nam met de minuut toe en uiteindelijk moesten de mannen van Henry Meijerman zich beperken tot tegenhouden. Dat lukte slechts ten dele, want VVO kwam terug tot 3-3. Toch kijkt SPW met tevredenheid terug op de afsluiting van de eerste (trainings)week van 2017. De komende zondag oefent SPW nog tegen BATO en Muntendam.

500x60-cm-hcs

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger stelt nacompetitie veilig tegen SVBS ’77

In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen heeft Borger zich verzekerd van het spelen ...

Gehavend HOC knap langs Schoonebeek

HOC behaalde de laatste drie wedstrijden slechts één punt en dus was het aanhaken ...

Nieuw Buinen in slotfase naar overwinning

Nieuw Buinen heeft op bezoek in Sneek een zwaarbevochten 1-2 overwinning behaald op LSC ...