Otto Halmingh wil met SJS omhoog

SJSSJS heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor volgend seizoen: Otto Halmingh. De 53-jarige inwoner van Gieten is de opvolger van Loewi Piebes, die komend voorjaar na drie seizoenen vertrekt bij de vierdeklasser uit Stadskanaal.

Veel ervaring
Otto Halmingh speelde in 1982 namens FC Groningen zeven duels in de eredivisie. Als amateurvoetballer was hij actief bij Musselkanaal, Germanicus, WKE en SVBO. Hij kan bogen op de nodige ervaring als voetbaltrainer. Zo was hij trainer van de A- en B-jeugd van BVO Emmen, jeugdtrainer en hoofd opleiding bij SVBO en hoofdtrainer van Bargeres, Sellingen, Gasselternijveen, Klazienaveen, Hollandscheveld en Noordscheschut.

Otto Halmingh...
Otto Halmingh…

Verbeteren
Halmingh is blij dat hij straks weer als hoofdtrainer aan de slag kan: “SJS is een aansprekende vereniging die op dit moment beneden het niveau voetbalt waar de club thuishoort. De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan als jeugd- en hoofdtrainer wil ik graag inzetten om SJS als team en vereniging beter te maken en daarmee ook de aantrekkingskracht te vergroten voor jeugd in de omgeving om bij deze mooie club een balletje te gaan trappen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16: brief aan de Koning

Tijdens de Koningsspelen hebben jeugdleden van De Treffer '16 brieven geschreven aan Koning Willem-Alexander. ...

Wildervank en Jos de Vrieze gaan met elkaar verder

Wildervank heeft het contract met hoofdtrainer Jos de Vrieze met een jaar verlengd.