René Nijgh wordt weer trainer

René Nijgh...
René Nijgh…

Na een jaar actief te zijn geweest als voetballer bij v.v. Gieterveen hangt René Nijgh de voetbalschoenen weer aan de wilgen. Mede door aanhoudend fysiek ongemak heeft de 37-jarige Knoalster besloten om weer aan de slag te gaan als trainer: vijfdeklasser THOS is de nieuwe club van de man die voorafgaand aan dit seizoen drie jaargangen bij Alteveer werkte.

Uitdaging
Nijgh licht zijn toch wel opmerkelijke keuze toe: “Ik maak mijn keuzes altijd op gevoel. Nadat ik werd benaderd door THOS en een gesprek met hen voerde, werd ik enthousiast!” Volgens de oud-profvoetballer ligt er een even mooie als grote uitdaging in Beerta: “Ik heb her en der wat mensen gesproken en mijn inschatting is dat we in de top van de vijfde klasse mee kunnen gaan spelen. En met een beetje geluk kunnen we dan zelfs meedoen om een prijsje.”
 

Knallen
THOS komt momenteel uit in de vijfde klasse F, waarin ook Kanaalstreek-clubs SPW en JVV actief zijn. THOS staat momenteel op een zesde plaats. Nijgh zelf strijdt met Gieterveen voor handhaving in de vierde klasse: “Zelf voetballen valt me steeds zwaarder. Maar ik wil nog een half jaar knallen zodat Gieterveen vierdeklasser blijft!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gasselternijveen viert winst ‘Vullen of Voeden’

De prachtige treffer van Glenn Helder? De onhoudbare vrije trap van Evgeniy Levchenko? De ...

Transfertalk: Tom Heikens verruilt PJC voor buurman Damacota

Damacota mag opnieuw twee nieuwe spelers verwelkomen voor het nieuwe voetbalseizoen.

De Oefencampagne 2020/2021

Amateurclubs kunnen straks weer volop oefenwedstrijden spelen in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.