Wedstrijdritme voor JVV, winst voor Nieveen

j-gBij gebrek aan competitievoetbal zochten vijfdeklassers JVV en Gasselternijveen elkaar in Ter Apel op. Op het kunstgras van de plaatselijke voetbaltrots werd een oefenduel gespeeld. Trainer Schoenmaker van JVV was blij met de conditionele prikkel voor zijn spelers, in Gasselternijveen zullen ze ook blij geweest zijn met de uitslag: 1-3.

Lob
Wellicht lag het aan het vroege aanvangstijdstip, maar de Nieveensters leken niet geheel wakker. Dit bracht JVV in de gelegenheid om al na drie minuten een voorsprong te pakken: Jan-Willem Schoenmaker plaatste de bal over de keeper van Gasselternijveen, die toch wel wat ver voor zijn doel stond: 1-0. Gasselternijveen was nu wel bij de les en via Rick Bokhorst kwamen de roodhemden op 1-1. Voor de thee had Gasselternijveen ook een strafschop moeten krijgen, maar dit gebeurde niet en dus zochten de ploegen de kleedkamers met een gelijke stand op.

Fitheid
In het tweede bedrijf gaf de fitheid  de doorslag. Gasselternijveen maakte een betere indruk en via een benutte strafschop van Tristan Salomons en een derde treffer, Alvin Boekelo op aangeven van Jörgen Nieboer, werd JVV aan de kant gezet. Als gezegd: voor JVV een nuttige middag vanwege de geleverde arbeid. Voor Gasselternijveen gold hetzelfde, met een overwinning als bonus.

banner-gnv

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde verliest onnodig van CEC

Westerwolde benutte de kansen niet, CEC deed dit wel en won uiteindelijk ook.

Sneu verlies voor Musselkanaal

Dat Musselkanaal met lege handen terug zou keren uit Dalfsen hadden velen al ingecalculeerd. ...