SPW loopt schade op in titelrace

SPWOp hun kunstgrasveld trad SPW in de eerste competitiewedstrijd na de winterstop aan tegen Meeden. Gezien de stand in de competitie wist SPW wat de opdracht was: winnen. Dit lukte echter niet tegen de stugge ploeg van Jos de Vrieze. Een doelpuntloos gelijkspel was het hoogst haalbare en dus lopen de mannen van Henry Meijerman een gevoelige tik op in de strijd om promotie naar de vierde klasse.

Niet te breken
SPW begon goed aan het duel en het balbezit werd vertaald in een paar mooie aanvallen. Waar het de Knoalsters geen moeite kostte om de slag op het middenveld te winnen, lukt het hen niet om door de laatste linie van de Meedenaren te breken. Nadat SPW het een half uur had geprobeerd met combinatievoetbal en steekpasses verviel de ploeg in oud gedrag: lange ballen. Dit kwam het niveau niet ten goede.

Moreel
Ook na de thee probeerde SPW het uit alle macht, wetende dat Meeden voor een punt naar Stadskanaal was gekomen. De bezoekers slaagden daar in, mede doordat titelkandidaat SPW slordig omging met het geven van de beslissende passes in de voorste linie. Al met al een teleurstellende middag: het gelijkspel voelde voor de thuisploeg als een nederlaag. Koploper PJC staat nu vier punten voor op SPW.

500x60-cm-hcs

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC wint kelderduel van JVV

EEC won het kelderduel van JVV in de zondag 5e klasse E met ruime ...

Westerwolde verslaat streekgenoot PJC

Westerwolde boekte een duidelijke overwinning op streekgenoot PJC.

Valthermond verliest topper tegen GVAV

Valthermond verloor de topper tegen GVAV-Rapiditas en moet in de resterende wedstrijden in de ...