FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

28 & 29 januari
Heel veel wedstrijden werden er niet gespeeld: slechts zeven Kanaalstreek-clubs kwamen in actie. Is een productie van dertien goals dan slecht? Mwoah: Gieterveen en Westerwolde namen respectievelijk zes en vier goals voor hun rekening, waarmee er voor de andere ploegen niet veel overbleef. Topscorers van het weekend waren twee aanvallers van Gieterveen. Namens de groenhemden scoorden Jorg Post en Rideon de Vries beiden twee keer.

Klassement
In het klassement veranderde er vrij weinig: Bidjoy Ramcharan deed de beste zaken. Want zijn treffer tegen Ter Apel ’96 zorgde ervoor dat de aanvaller van SC Stadskanaal één plaatsje opschuift: Ramcharan staat nu in de top tien. De topscorers van het weekend deden het ook goed: Post en De Vries stegen van plaats 158 en 159 naar een gedeelde 69e plaats. Hulde!

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2015-2016 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het ...

Randzaken: schorsingen, tuchtzaken en vastspelen

April nadert snel en dat houdt in dat de (reguliere) voetbalcompetities hun einde naderen. ...