Zevenklapper en punten voor JVV

JVV-GNVJVV heeft zichzelf in de wedstrijd tegen DWZ op een fantastische manier beloond. Tegen de ploeg die in het verleden over het algemeen te sterk was voor de zwart-witten werd met maar liefst 2-7 gewonnen. Grote man aan de kant van JVV was Christian Schutte, die drie treffers voor zijn rekening nam. JVV staat na de derde overwinning van het seizoen op de elfde plaats.

Vroege goal
Al na drie minuten was het juichen geblazen voor JVV, dat via een inzet van Henk Wortelboer op 0-1 kwam. Uit een pass van Dennis de Roo verdubbelde Jan-Willem Schoenmaker na twintig minuten spelen de score. Dat DWZ via een benutte strafschop van Henry Hut terugkwam in de wedstrijd kon JVV niet verontrusten: nog voor de thee maakte de sterk spelende Christian Schutte er 1-3 van. 

Loon naar werken
DWZ probeerde na rust de marge ongedaan te maken. Via een treffer van opnieuw Hut maakte men hier serieus werk van, maar via twee goals van Schutte en goals van Dennis de Roo en Ronny Groenwold werd de eindstand op 2-7 bepaald. Trainer Schoenmaker toonde zich na afloop een tevreden man: “Dit was een dik verdiende overwinning! We hebben als collectief gespeeld en krijgen daarvoor de beloning.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV mist kans op winterkampioenschap

TEVV kan uitstekende cijfers overleggen na de eerste seizoenshelft. Er werd slechts twee keer ...

HOC heeft geen kind aan SVBC

HOC moest afgelopen zondag op bezoek bij SVBC. Op voorhand leek dit een lastige ...

Titan rekent laat af met DVC ’59

Titan nam pas in de slotfase afstand van DVC '59 en won daardoor uiteindelijk ...