Droomstart helpt Gasselternijveen langs Zandpol

GasselternijveenGasselternijveen is 2017 gestart met een belangrijke 2-0 overwinning op Zandpol. Deze uitslag stond na twee minuten al op het scorebord en kwam de gehele wedstrijd niet meer in gevaar. Hierdoor staan de Nieveensters in puntenaantal gelijk met Zandpol en houdt met enigszins aansluiting met de onderkant van de middenmoot. 

Niets te vertellen
Gasselternijveen beleefde dus een droomstart op het eigen sportpark ‘de Hunze’. Na nog geen minuut gespeeld te hebben maakte Mart Koops de 1-0, na een mooie pass van Rick Bokhorst. Een paar tellen later scoorde Bokhorst zelf de 2-0. Zijn bedoelde voorzet belandde over de keeper in de kruising. Zandpol had de eerste helft niets te vertellen en de defensie, met de sterk spelende Frank Pals, had de zaakjes goed voor elkaar.

Treffer afgekeurd
In de tweede helft drong Zandpol meer aan, maar tot doelpunten leidde dit niet. Wel waren ze heel dichtbij na een afgeslagen bal via keeper Bies, die vervolgens de bal vanaf minder dan tien meter naast zag gaan. De gasten wisten later in het tweede bedrijf de bal wel achter de keeper te krijgen. Echter gebeurde dit met de hand en keurde de scheidsrechter deze treffer terecht af. 

Schot Boekelo
Gasselternijveen had zelf ook nog mogelijkheden om de score te vergroten, onder andere middels een prachtig, hard schot van Alvin Boekelo die net over de deklat verdween. Zo eindigde dit kelderduel in 2-0 en zijn de eerste drie punten van 2017 in competitieverband een feit voor de roodhemden.

banner-gnv

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer niet opgewassen tegen HFC ’15

Vandaag heeft Alteveer in de uitwedstrijd tegen naaste belager HFC ’15 een 2-1 nederlaag geïncasseerd. ...

Valthermond pakt eerste drie punten

Valthermond kende een matige start van de competitie. Na de eerste twee competitiewedstrijden stond ...

Terug in de tijd: Arie Weits: “Heel Valthermond is kampioen!”

In 2015 werd Valthermond kampioen in de derde klasse, Arie Weits beschreef hoe mooi ...