Wederom duur puntverlies voor SPW

SPWSPW maakt voorlopig een pas op de plaats in 5F. Want nadat er vorig week gelijk werd gespeeld tegen Meeden, werd er afgelopen zondag opnieuw puntverlies geleden tegen BNC. Op bezoek in Finsterwolde werd er met 1-1 gelijk gespeeld en omdat koploper PJC wel wist te winnen lijken de Knoalsters zich te moeten richten op een plaats in de nacompetitie. 

Sporadisch doorheen
Trainer Meijerman had deze middag zijn opstelling aangepast, om zo de voorwaartsen meer in stelling kunnen te brengen. Helaas kwam ook vandaag dit tactische plan niet tot zijn recht. SPW had wel meer balbezit, maar omdat BNC de linies kort op elkaar had staan kwamen de blauwhemden er sporadisch doorheen. Verder dan een aantal gevaarlijke voorzetten vanaf rechts kwam SPW dan ook niet. 

Subtiel balletje
Meteen na na de onderbreking kwam SPW dan wel tot scoren. Het was Rodan Farell die een defensieve fout afstrafte en met een subtiel balletje de keeper verschalkte: 0-1. De ban leek hiermee gebroken, echter liet BNC het er niet bij zitten. Het spel werd steeds fysieker en er werden veel overtredingen gemaakt, wat Evert Kuiper twee keer geel en dus rood opleverde. 

Hachelijke situaties
De eerste overtreding van Kuiper leverde BNC zelfs een penalty op, die gelukkig voor de Knoalsters naast werd geschoten. Hierna ontstonden er een aantal hachelijke situaties voor het doel van SPW, waarbij BNC handen en voeten gebruikte om tot scoren te komen. Uiteindelijk viel de goal, die al even de lucht hing, alsnog voor de Finsterwolders. Na balverlies op het middenveld werd de spits alleen voor de keeper gezet en deze rondde knap af: 1-1.

500x60-cm-hcs

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kevin Oosting brengt Musselkanaal na rust de winst

Zowel Musselkanaal als Zuidwolde had beide dertien punten vergaard uit zeven duels. Winst zou ...

Terug in de tijd: Alteveer haalt dubbele cijfers tegen Oldambster Boys

Alteveer kende geen enkele moeite met de hekkensluiter en schoot een dozijn treffers vol.