GKC doet zichzelf tekort in Witteveen

GKCGKC is ook in de tweede wedstrijd na de winterstop niet tot een resultaat gekomen. Na de 10-0 nederlaag tegen WKE ’16 gingen de Gasselters tegen het hoog geklasseerde Witteveense Boys ’87 met 3-0 onderuit. Geen schande, maar er had meer in gezeten voor de geel-zwarten wanneer men zorgvuldiger met de kansen om was gesprongen. Komende zondag wacht nummer vijf Weiteveense Boys en wordt het tijd voor GKC om weer eens een punt of meer te pakken.

Niet op scherp
De wedstrijd op het kunstgras in Witteveen was niet van hoge kwaliteit. De thuisploeg was voor rust de betere, maar kwam slechts één keer tot scoren via Sander Voortman. Ook GKC kreeg kansen, onder andere voor Danny Kolp, alleen hadden zij het vizier niet op scherp staan. Na rust kwam Witteveense Boys al snel op 2-0 en ondanks dat de Gasselters ook nu niet verslagen bleken bepaalde Bob Seele de eindstand op 3-0.

Niet ontevreden
Een onnodige nederlaag voor GKC, dat de nodige kansen kreeg maar zichzelf niet beloonde met doelpunten. Trainer Emiel Jansen was na afloop dus niet ontevreden: “De ploeg heeft veel arbeid geleverd en speelde met passie. Met een zwaar programma voor de boeg is het zaak om de schade beperkt te houden en vertrouwen te kweken richting de derde periode. Ik heb er vertrouwen in dat het kwartje straks de goede kant op gaat vallen en we onze kansen gaan benutten!”