JVV ongelukkig onderuit tegen Drieborg

JVV-GNVJVV heeft de 2-7 overwinning op DWZ geen goed vervolg kunnen geven tegen Drieborg. De ploeg van Johannes Schoenmaker ging met 0-2 onderuit, waarbij de doelpunten over beide helften werden verdeeld.

Ongeoorloofd
De thuisploeg speelde vandaag in het uit-tenue, omdat Drieborg de verkeerde shirts mee had genomen. Wellicht dat dit hen geen geluk bracht, want hoewel men in het eerste kwartier beter was dan de tegenstander, werd er niet gescoord. De rest van het eerste bedrijf ging gelijk op en leek men met 0-0 te gaan rusten, maar helaas liep dit anders. De scheidsrechter beoordeelde een verdedigende actie van Henk Meijers als ongeoorloofd en uit de daaropvolgende penalty scoorde Kevin Veld de 0-1.

Aderlating
Na de rust keerde aanvoerder Tim Kremer niet terug binnen de lijnen. Hij was in de eerste helft gevallen op zijn hand en moest voor controle naar het ziekenhuis. Een aderlating voor JVV, dat hiermee haar laatste man weg zag vallen. Dit leek vooralsnog geen problemen op te leveren, totdat wederom Kevin Veld scoorde en daarmee de stand op 0-2 bracht.

Verbazing
In de slotfase kon Christian Schutte alleen op het doel af, maar werd hij tegen gehouden middels een overtreding. Dit leverde geen doelpunt op, maar ook geen rode kaart, tot verbazing van alles en iedereen bij JVV. Zo bleef de stand ongewijzigd en floot de scheidsrechter na een schermutseling, waarbij een shirt van JVV volledig werd vernield, voor het einde.