SC Stadskanaal blijft winnen

stadskanaal_JPGIn een wedstrijd die vooraf werd gegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis aan de plotseling Roelof Harders heeft SC Stadskanaal haar ongeslagen reeks in de competitie verlengd tot tien wedstrijden. Waar het verschil met SVV ’04 op de ranglijst aanzienlijk was voor aanvang van de wedstrijd, bleek dit op het veld minder het geval. Gesteund door een vroege voorsprong liep de thuisploeg snel weg, maar werd het toch nog billen knijpen: 3-2.

Vleugels
De crosspass van Roy Feiken op Sten Vos was het startsignaal voor een sterke fase van de Knoalsters. Vos won een luchtduel, waarna hij kiezelhard binnen kon schieten. De openingstreffer gaf Stadskanaal vleugels, wat resulteerde in de 2-0 van Denny Feiken, die op typerende wijze raak kopte. Toen Ron Lohuis halverwege het eerste bedrijf ook nog de 3-0 op het bord zette, twijfelde niemand in het blauw-witte kamp aan de overwinning.

skn-svv1
Sten Vos schiet Stadskanaal met een hard schot op voorsprong (Foto’s: Stoffer Bakker)

Billen knijpen
Hoe anders verliep het na de thee. Waar het restant van de eerste helft nog zonder schade werd afgewerkt, kwam SVV terug in de wedstrijd. Na een uur spelen strafte Marc Heijnen geklungel in de defensie af: 3-1. SVV werd vervolgens in het zadel geholpen door de arbiter van dienst, die om twijfelachtige redenen een strafschop toekende: 3-2 werd het via opnieuw Marc Heijnen. In de resterende twintig minuten drongen de bezoekers aan, maar wist Stadskanaal de zege over de streep te trekken.

Zandstra

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Hoogersmilde stopt zegereeks Gasselternijveen

Gasselternijveen zag een einde komen aan een goede serie resultaten.

SJS wint moeizaam van Nieuw-Balinge

SJS het had opnieuw lastig met Nieuw-Balinge, maar trok dit keer wel de overwinning ...

Gieten zet Twedo aan de kant

Gieten heeft haar tweede wedstrijd op rij gewonnen en lijkt de onderste plaatsen achter ...