Sleen – Musselkanaal gestaakt na ernstige blessure

musselkanaalDe wedstrijd tussen Sleen en Musselkanaal is vlak na rust gestaakt vanwege een ernstige blessure bij Sleen-speler Hayri Heling. De belangrijkste man tot op dat moment kwam in botsing met keeper Arjan Scholte Aalbes en liep hierbij een beenbreuk op. In goed overleg is hierna besloten de wedstrijd te staken, bij een 2-0 tussenstand.

Rode kaart
De middag begon nog zo mooi voor Heling. De pechvogel werd door Patrick Wisman weggestuurd, waarna Ruben Manning aan de noodrem trok. Wat volgde was een rode kaart voor de Musselkanaal-verdediger en een penalty voor Sleen. Deze werd benut door spits Ruud Anninga. Drie minuten later was Anninga ook verantwoordelijk voor de 2-0, nu op aangeven van Heling. Een comfortabele voorsprong dus voor Sleen, dat hierna slordiger ging spelen. Musselkanaal probeerde hier door de nodige inzet van te profiteren, maar tot kansen kwam men nauwelijks.

Uiterste poging
Vlak na de rust ging het dus mis voor Heling. Met een uiterste poging probeerde hij nog bij de bal te komen, die een prooi leek voor Scholte Aalbes. De inglijdende doelman raakte het vaststaande been van Heling en meteen was duidelijk dat het goed mis was. De medische staf van beide teams spoedden zich naar de plek des onheils en constateerden hier een beenbreuk.