Weer geen punten voor SJS

SJSHet werd wel weer eens tijd voor een driepunter voor SJS, nadat er tegen concurrenten Middelstum en De Fivel slechts één punt werd behaald. GEO uit Garmerwolde leek hiervoor de ideale kandidaat. Bij winst zou het verschil zeven punten worden in het voordeel van de Knoalsters, echter liep het anders. Na een aardige eerste helft zonder doelpunten scoorden de Gamerwolders na rust twee keer en zo werd er weer niet gewonnen.

Struikelblok
Voetballend kunnen de blauw-witten goed meekomen in de vierde klasse E, maar het maken van doelpunten blijkt het struikelblok. Kansen hiervoor kreeg de ploeg voor Loewie Piebes wel, onder andere voor clubtopscorer Jan Springer. Hij kwam helaas niet tot scoren, wat de thuisploeg ook niet lukte. Zij wisten de defensie van SJS voor rust niet te verontrusten.

geo-sjs4
Rick Steursma aan de bal namens SJS (Foto’s: Brigitte de Wijk)

Verzet gebroken
Na de goede eerste helft, waarin af en toe prima gecombineerd werd, zakte SJS na rust door het ijs. GEO rook hierdoor bloed en zette steeds meer aan richting het doel van Rozema. Hij werd halverwege de tweede helft gepasseerd door Kasper Teunis, die daarmee zijn ploeg op 1-0 zette. En toen Alex Sarfo even later de score verdubbelde was het verzet van SJS gebroken en werd er met 2-0 verloren.