Gasselternijveen onderuit tegen Valther Boys

GasselternijveenGasselternijveen heeft niet kunnen stunten tegen Valther Boys. Op het eigen sportpark kwam de ploeg van Roeland Deuring nog wel op voorsprong door een benutte strafschop van Rick Bokhorst, maar zag het de groen-witten na de thee langszij komen. Via goals van Roy van der Scheer, Tommy Rijswijk en Ward Herman wist de nummer drie van de vijfde klasse E de overwinning over de streep te trekken. Esmé Hemmes maakte onderstaande foto’s…

banner-gnv

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Issa Chuma twee keer trefzeker in beloften-derby

Na de twee eerdere verliespartijen tegen GVAV Rapiditas en Wildervank was het voor de ...

In de kelder: vijfde klasse zondag

Sellingen – PJC: 3-1 Sellingen is aan een goede reeks bezig. De ploeg van ...