Mussel is ook Wildervank de baas

Mussel.jpgHet gaat SV Mussel momenteel voor de wind. De ambitieuze vijfdeklasser is bezig aan een goede reeks, die startte in oktober van het vorige kalenderjaar. In deze periode werd alleen van aanstaande kampioen Achilles 1894 verloren. Afgelopen zaterdag stond in het teken van eerherstel voor Mussel, want de voorlaatste nederlaag van dit seizoen werd geleden tegen de tegenstander van die middag: Wildervank. De ploeg van Tseard van der Meer slaagde in de opzet en won met 2-0. Grote man was Wim Wubs.

Heer en meester
Wubs nam namelijk beide treffers voor zijn rekening: hij verdeelde ze keurig over beide speelhelften. Dennis Huitsing had de score een nog een mooier aanzien kunnen geven, maar één op één met de goalie van Wildervank wist de aanvaller het doel niet te vinden. Op de overwinning van de Musselkers was overigens niets af te dingen. Met name in het eerste bedrijf waren de roodhemden heer en meester en kenden met de vroege treffer van Wim Wubs een vliegende start.

Nacompetitie
Na de thee had Mussel al veel eerder het verschil moeten maken. Eerder dan in de 65e minuut waarin Wim Wubs op aangeven van Rick Breedveld de 2-0 op het scorebord zette. De overwinning kwam hierna niet meer in gevaar, waarmee Mussel zich handhaaft in de top van de vijfde klasse E. Als gezegd, Achilles wordt niet meer achterhaald en dus is alles gericht op het bereiken van de nacompetitie.

op-dreef

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys komt slechte start tegen CSVC niet meer te boven

Onstwedder Boys liep in Coevorden tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan.

Gehavend Pekelder Boys houdt stand

Pekelder Boys heeft in haar laatste wedstrijd voor de winterstop een verdienstelijk 1-1 gelijkspel ...

NWVV sterk uit de winterstop

NWVV heeft een sterke herstart gemaakt. Op bezoek bij middenmoter Helpman werd met 0-1 ...