titanTitan heeft afgelopen zondag vriend en vijand verrast door met 2-1 te winnen van koploper Asser Boys. In een slechte wedstrijd op een niet veel beter veld werd er voor rust niet gescoord en was Tim Kollmer de matchwinner in de 83e minuut. Met deze drie bonuspunten doen de rood-witten goede zaken en staan zij op een geruststellende achtste plaats in 3C.

Levensgevaarlijk
Onder sombere omstandigheden werkten beide ploegen op sportpark Titan een matige wedstrijd af. Er werd ontzettend veel balverlies geleden en hierdoor kende de eerste helft een rommelig verloop. De kansen waren dan ook spaarzaam, maar de kansen die ontstonden waren wel direct levensgevaarlijk. Zo schoot René Westerveen na negen minuten op de paal en tien minuten voor rust faalde Titan oog-in-oog met keeper Bodde, door de bal naast te schuiven.

Makkelijke prooi
In de 47e minuut was het wel raak voor de thuisploeg. Het was Jos Smidt die de 1-0 maakte vanuit een corner. De lijstaanvoerder uit Assen ging vervolgens enigszins wanhopig op zoek naar de gelijkmaker. Zo probeerde Westerveen het twee keer met een afstandsschot, die een makkelijke prooi bleken voor de keeper. De volgende poging van de Assenaren was echter wel raak. Robert Termohlen was in de 56e minuut de maker van de 1-1.

Koeltjes
Met nog een half uur te spelen ging Asser Boys uiteraard op zoek naar de winnende treffer. Dit gaf Titan de gelegenheid om gevaarlijk te worden in de omschakeling. In de nog steeds rommelige wedstrijd ontstonden geen grote kansen meer voor de gasten en was het Titan dat er met de winst vandoor ging. In de 83e minuut werd Tim Kollmer goed weggestuurd en vervolgens schoot hij koeltjes de 2-1 binnen. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Weer geen punten voor SJS

Het werd wel weer eens tijd voor een driepunter voor SJS, nadat er tegen ...

Nieuw Buinen laat SVBO hard werken

Op het eigen sportpark ‘Buunerdrome’, waar de voorjaarszon zich veelvuldig liet zien, heeft Nieuw ...

Off-day voor Nieuw Buinen tegen FVC

Waar het Nieuw Buinen de afgelopen maanden al niet voor de wind gaat, beleefden ...