spw-sellingenSPW en Sellingen kwamen vanwege afgelastingen op 5 februari jl. voor het laatst in competitieverband in actie en daarom besloten beide clubs een oefenwedstrijd in te plannen. Deze werd gewonnen door vijfdeklasser SPW, dat het hoger spelende Sellingen met 3-1 versloeg. 

Hoog druk
Sellingen, uitkomend in de vierde klasse D, zette hoog druk op de defensie van de thuisploeg, waardoor SPW moeite had met de opbouw. Toch probeerden zij wel de voetballende oplossing te zoeken, waardoor er veel ruimte ontstond. Dit leverde beide ploegen een aantal kansjes op, die geen doelpunten opleverden. Toch was het SPW dat wel op voorsprong wist te komen. Vanuit een goed aangesneden corner door Benjamin Eling kopte Erik Meijer knap binnen.

Naar behoren
In de tweede helft kwam er meer rust in het spel, wat het voetbal ten goede kwam. Trainer Henny Meijerman gunde ook enkele spelers die in de competitie minder de spelen hun minuten en zij deden het naar behoren. Echter moesten zij wel een tegentreffer incasseren. Vincent Baas probeerde de bal weg te werken, maar deed dit niet voldoende waardoor de bal het doel in rolde: 1-1. De blauw-witten lieten na deze ongelukkige tegengoal het hoofd niet hangen en gingen op zoek naar een nieuwe voorsprong.

Goede loopactie
Het was Andi Polloshka, terug van een half jaar Barcelona, die na een goede loopactie de 2-1 scoorde. Hierna was het verzet van Sellingen grotendeels gebroken, dat ondanks twee goede kansen niet meer tot scoren kwam. SPW deed dit nog wel één keer. Andi Polloshka was nu de aangever en Lars Timmer kopte de 3-1 tegen de touwen.

500x60-cm-hcs

veerbeek

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

NWVV trekt tegen HS ’88 aan het kortste eind

NWVV heeft dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen HS’88 te weinig gekregen. De blauw zwarten ...

Nederlagen voor Buinerveen en Buinen

Buinerveen leed ook in haar tweede wedstrijd na de winterstop een forse nederlaag. Waar ...

SPW herpakt zich na drie nederlagen

SPW heeft na drie nederlagen eindelijk weer de volle winst gepakt. In eigen huis ...